Bahşılı'da hizmetler durmayacak

Bahşılı

Bahşılı Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin Bahşılı'da başlatılan yatırımların ve hizmetlerin durmayacağını söyledi. Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Bişkin hafta sonunda partililer tarafından düzenlenen yürüyüşe katıldı.

YAKLAŞIK 2 BİR KİŞİ KATILDI

Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı yürüyüş ilçe binası önünden başladı tül ilce cadde ve sokaklarında devam etti. Yürüyüş sırasında çevredeki vatandaşlarda alkışlarıyla yürüyüşe katılan Bişkin ve beraberindekilere destek verdi. Öğle saatlerinde başlayıp geç saatlere kadar yürüyüş sonunda açıklama yapan Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin Bahşılıda başlatılan yatırım ve hizmet seferberliğinin devam edeceğini söyledi. Bugünkü kendilerine gösterilen ilgi ve alakanın bunun bir göstergesi olduğunu bildirdi. Bişkin Bahşılı’nın yatırımlarla istihdam, hizmetlerle de cazibe merkezi olduğunu belirterek yaklaşık 10 yıllık süreçte ilçeye iki tekstil fabrikası, bir fakülte, bir demir çelik fabrikası ile üç büyük alışveriş merkezi, irili ufaklı iş alanları ile birde ziraat bankası kazandırdıklarını belirtti.

 

YATIRIMLAR DAHA DA BÜYÜTÜLECEK

Tüm bu yatırımların yeterli olmadığını anlatan Bişkin hizmetler konusunda ise vijranen çok rahat olduğunu belirtti. İlçenin tüm ana cadde ve sokaklarının kilit parke veya asfalt olduğunu, içme suyu ve kanalizasyon sorununun ise tamamen ortadan kalktığını tüm bunların yanında rutin hizmetlerinde devam ettiğini bildiren Bişkin ilçeye yakışır bir belediye binasını da bu çalışmalar arasında kazandırdıklarını söyledi. Önümüzdeki dönem için mevcut yatırımların daha da büyütülerek alanlarının genişlemesi ve istihdam sayısının artması konusunda ciddi projelerinin  olduğunu anlatan Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Bişkin ilçe halkının bunları görmezden gelmeyeceğine inancının tam olduğunu da belirtti.    



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız